2018-12-18 17:32


Patron verificat de polițiști, pentru că „și-a permis” să ajute protestatarii!

 |  00:16
Patron verificat de polițiști, pentru că „și-a permis” să ajute protestatarii!

Joi seară, Horia Georgescu, patronul unei firme care confecționează bannere, a anunțat pe Facebook că va realiza afișe pentru protestatari gratuit, pentru a le veni în sprijin. A doua zi, Poliția Economică l-a luat pe patron la verificări, informează Ziarul Incomod.

Întrebat de polițiști la ce lucrează, patronul firmei a răspuns că la bannerele promise protestatarilor. Polițiștii l-au întrebat câte bannere a tipărit, le-a răspuns că aproximativ 60 mp, iar oamenii legii i-au cerut apoi lista cu persoanele care au solicitat banner gratuit, fiind vorba de oameni din toată țara.

Deși controlul era destinat firmei de bannere, polițiștii au controlat și cea de-a doua societate a lui Horia Georgescu, o ghețărie. Au verificat stocul la gheață, l-au întrebat câte pungi sunt etc.

Polițiștii i-au spus apoi că au informații că angajații lucrează fără cărți de muncă și că au venit în control în urma unei sesizări potrivit căreia s-ar lucra fără a se respecta programul. Patronul le-a explicat că le poate arăta toate documentele care atestă că angajații au „acte în regulă”.

Oamenii legii s-au arătat foarte interesați, în schimb, de bannerele pentru protestatari, insistând cu întrebări legate de acest subiect, dorind să știe numărul bannerelor, cine le-a cerut, dacă are numele persoanelor, cum s-au făcut comenzile, pe mail sau telefonic și multe astfel de detalii, inclusiv din ce materiale sunt făcute.

Horia Georgescu susține că, deși activează de ani de zile în domeniu, este prima dată când a fost controlat de Poliție.

La câteva minute după publicarea articolului de către Incomod, Biroul de Presă al Poliției Prahova a revenit spunând că „Nu am constatat nereguli, până în prezent, din categoria faptelor ce intră în competența de cercetare a poliției”.

Citește mai multe AICI.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-05

TAGURI: horia georgescu, patron firma bannere, protest oug, control politia economica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...