2018-12-17 14:14


Patronii firmei care a furnizat artificiile din Clubul Colectiv, REŢINUŢI

 |  07:14
Patronii firmei care a furnizat artificiile din Clubul Colectiv, REŢINUŢI

Daniela şi Cristian Niţă, patronii firmei Golden Ideas Fireworks Artists, care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, au fost reţinuţi de procurori, cei doi fiind acuzaţi de favorizarea făptuitorului şi sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri.

Procurorii au dispus ulterior şi reţinerea unui angajat al firmei.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) a anunţat, într-un comunicat de presă, reţinerea Danielei Niţă şi a lui Cristian Niţă, precum şi a lui Viorel Zaharia, pirotehnist autorizat, angajat al SC G.I.F.A. SRL.

Procurorii susţin că Viorel Zaharia, acuzat de ucidere din culpă, a instalat efectele pirotehnice (foc de artificii) în incinta Clubului Colectiv, în ziua de 30 octombrie 2015, fără a respecta măsurile de siguranţă şi prevederile legale în acest sens.

Procurorii au mai precizat că, ulterior producerii incendiului din data de 30 octombrie 2015 din incinta clubului Colectiv, în calitate de reprezentanţi ai SC G.I.F.A. SRL, Daniela Ioana Niţă (administrator) şi Cristian Mihai Niţă (director) "au procedat la distrugerea şi sustragerea de documente ce constituie probe, pentru a împiedica sau îngreuna cercetările în cauză, precum şi cu scopul de a-l ajuta pe inculpatul  Zaharia Viorel pentru a nu fi traşi la răspundere penală". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-07

TAGURI: patron, firma, furnizeaza, artificii, club, colectiv, retinut
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...