2019-01-22 02:14


Patronul de la Bamboo acuză o MÂNĂ CRIMINALĂ: ”E foarte ciudat cum s-a aprins focul”

 |  17:03
Patronul de la Bamboo acuză o MÂNĂ CRIMINALĂ: ”E foarte ciudat cum s-a aprins focul”

Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a declarat, luni, la ieșirea din sediul Poliției Capitalei, că focul ar fi pornit dintr-un spațiu care în mod normal este închis. Incendiul de la clubul Bamboo a fost declarat stins luni, la ora 12,30, au anunțat oficiali ai ISU București.

Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a declarat, luni, la ieșirea din sediul Poliției Capitalei, că focul ar fi pornit dintr-un spațiu care în mod normal este închis.

"A pornit dintr-un spațiu care normal e închis, nu funcționa. Pe mine m-au chemat și normal că eu am văzut acolo, eu am fost acolo pe moment și am văzut... Foarte ciudat cum s-a aprins foc și cum s-a dezvoltat focul în momentul ăla. Atunci când am văzut focul, am spus să facem evacuare. S-a făcut evacuare imediată și s-a ieșit", a declarat italianul Joshua Castellano, după ce a fost audiat în dosarul deschis în urma incendiului de sâmbătă, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-23
Citeste si:
Nici azi NU se va ști sigur dacă A MURIT cineva la BAMBOO
Suspiciunea de foc pus la Bamboo prinde contur
Cum au PROFITAT taximetriștii de răniții din Bamboo
Suspiciuni de focare nestinse la Bamboo

TAGURI: patron bamboo, incendiu, joshua castellano, foc, isu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
23 Ian 2017

BA MAFIOTULE . ADICA FACEAI AFACERE DOAR DE 500 - 600 EURO PE ZI ? IAR 2 MILIOANE , LE RECUPEREAI IN 4 MII DE LUNI ? BA SOCOTITORILOR DE LA ANAF , ATI RAMAS CORIJENTI LA MATEMATICA .
Random imageUltimele stiri

loading...