2018-12-13 06:09


Patronul unei cafenele de lux, reţinut pentru evaziune fiscală

 |  09:08
Patronul unei cafenele de lux, reţinut pentru evaziune fiscală

Tudor Constantinescu, proprietarul Chocolat, a fost reţinut, vineri dimineaţă, în urma perchezitiilor de care au vizat mai multe cluburi si restaurante de lux.

El este acuzat că este coordonatorul unui grup infracţional specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani. Patronul Chocolat ar fi folosit un soft pentru casele de marcat prin care clientul plătea o sumă, casa de marcat înregistra o sumă mult mai mică. Impozitul era mai mic, câştigul mai mare.

Tudor Constantinescu, celebru şi din show-uri culinare tv, a transmis un mesaj clienţilor său:

Patronul unei cafenele de lux, reţinut pentru evaziune fiscală
zoom
“Mulțumesc tuturor colaboratorilor și clienților Chocolat, pe care vreau să îi asigur de profesionalismul, corectitudinea și transparența care au stat întotdeauna la baza afacerii pe care am construit-o în ultimii 9 ani. În această perioadă, Chocolat a crescut, prin munca cinstită a unor oameni extraordinari și devotați și prin multă creativitate, de la un restaurant și 7 angajați, la o echipă de peste 170 de oameni, în 6 locații din București.

Voi colabora cu autoritățile pe perioada anchetei pentru a-mi demonstra nevinovăția.

Îmi cer iertare clienților pentru expunerea la situația creată astăzi și vă garantez că Chocolat va continua să se ridice la înălțimea așteptărilor și va mentine aceleași standarde ridicate în ceea ce privește produsele și serviciile oferite.”, a scris patronul Chocolat pe Facebook.

Procurorii au ridicat joi mai multe calculatoare de la firma care comercializa softul pentru casele de marcat, din care speră să afle câte astfel de softuri au fost vândute, dar mai ales cui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-14

TAGURI: chocolat, evaziune fiscala, casa de marcat, tudor constantinescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...