2017-01-16 22:06

EVENIMENT


Patronul „La Cocoşatu'” s-a spânzurat

 |  19:30
Patronul „La Cocoşatu'” s-a spânzurat

Ion Oiţă, patronul celebrului restaurant „La Cocoşatu'”, unde se spune că se mănâncă cei mai buni mici din Capitală, a fost găsit spânzurat, ieri, într-o anexă a localului. Oiţă a fost văzut ultima oară în viaţă în jurul orei 12.00, iar în jurul orei 13.30, un barman care trebuia să aducă marfă în restaurant, l-a găsit pe acesta în magazie atârnat în ştreang. Echipajul SMURD sosit la faţa locului nu a putut decât să constate decesul.

O echipă de la investigaţii de la Poliţia Capitalei a mers la restaurantul „La Cocoşatu'” pentru cercetare la faţa locului. Primele indicii ale anchetatorilor conduc către ipoteza unei sinucideri cauzate de agravarea stării sale de sănătate, întrucât Oiţă era bolnav de ciroză.

Pe de altă parte, omul de afaceri suferea şi din cauză că fiul său a fost implicat într-un accident rutier în urmă cu şapte ani, în urma căruia doctorii au luat decizia să-i taie piciorul drept. Mai mult, potrivit Ministerului Finanţelor, firma lui Oiţă merge pe pierdere din anul 2007, iar anul trecut l-a încheiat cu o datorie de peste 1,1 milioane de euro.

„La Cocoşatu'” vinde zilnic peste 2.000 de mici făcuţi de Andrei Alexandru, zis nea Sandu, grataragiul cocoşat de la care vine şi numele restaurantului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: La Cocosatu, Ion Oita, spânzurat, mici, cirozăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image