2018-11-17 13:02


Patru case au ars în Apărătorii Patriei

 |  13:19
Patru case au ars în Apărătorii Patriei

Reprezentanții ISU București-Ilfov informează că incendiul produs sâmbătă la Apărătorii Patriei, pe strada Ion Enache, care a afectat patru imobile și anexele acestora, pe o suprafață de 200 de metri pătrați, este sub control și nu se mai poate extinde.

"Au fost afectate de incendiu patru imobile și anexele acestora, pe o suprafață de peste 200 mp. Flăcările au cuprins preponderent acoperișurile acestora. În mod progresiv au fost angrenate pentru stingerea incendiului, protejarea vecinătăților și constituirea echipelor de căutare-salvare un număr de 13 autospeciale, din care 10 de stingere, o autoscară, o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare", precizează reprezentanții ISU. Intervenția a fost sesizată cu puțin timp înainte de ora 10,00.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, spune că nu au fost victime. "Este un incendiu mare, patru case au luat foc. Nu sunt victime. Nu au funcţionat hidranţii de pe stradă, pompierii au găsit nişte hidranţi pe alte străzi din apropiere. Incendiul încă nu a fost stins", a precizat Daniel Vasile.

La ora 13.00, incendiul era sub control, nu se mai putea extinde și nu au fost persoane rănite


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-21

TAGURI: incendiu. case, arse, aparatorii patriei, isu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...