2017-01-20 20:06

EVENIMENT


Patru companii dezvoltă o reţea de alimentare a maşinilor electrice

 |  17:43
Patru companii dezvoltă o reţea de alimentare a maşinilor electrice

Renault România aîncheiat acorduri cu Electrica, Schneider Electric şi Siemens în vedereadezvoltării în parteneriat a infrastructurii necesare vehiculelor electrice înRomânia, au anunţat duminică reprezentanţii celorpatru companii.

"Primaetapă prevăzută în cele trei acorduri constă în înfiinţarea unei echipe comunede lucru. Compus din experţi din partea Renault şi reprezentanţi ai celor treicompanii, grupul de lucru mixt va dezvolta în următoarele trei luni un plancomplet şi viabil pentru implementarea şi întreţinerea reţelei de încărcarepentru vehiculele electrice", se arată într-un comunicat comun alcompaniilor.

Acordurileau fost semnate în cadrul "Programului de Conectare a VehiculelorElectrice - Parteneriat pentru omobilitatecu zero emisii",iniţiat de Renault România.

"Ne-amluat un angajament ferm în domeniul mobilităţii electrice în România,asumându-ne în acelaşi timp responsabilitatea de a susţine dezvoltarea uneiinfrastructuri adecvate pentru vehiculul electric. În acest sens, crearea uneireţele de parteneri puternici, precum Schneider Electric, Siemens şi Electrica,cu aceeaşi viziune sustenabilă, constituie un element-cheie în strategianoastră debusinessîn România", a declarat în comunicat FabriceCambolive, director general Renault Commercial Roumanie. A.M.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-09-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image