2019-02-23 04:52


Paznicul unui depozit, bătut pentru furtul a 26 de baxuri de ţigări

 |  15:55
Paznicul unui depozit, bătut pentru furtul a 26 de baxuri de ţigări

Treipersoane mascate au prădat, vineri dimineaţă, un depozit de mărfuri dinlocalitatea argeşeană Căteasca, după ce l-au legat pe paznicul societăţii. Hoţiiau furat aproximativ cinci mii de pachete cu ţigări, fiind căutaţi depoliţişti.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, agent-şefLaura Folea, poliţiştii continuă cercetările în acest caz, fiind deschis undosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. "Pazniculsocietăţii a fost audiat şi a declarat că a fost imobilizat şi legat de treipersoane care aveau feţele acoperite. Ulterior, suspecţii au sustras dindepozit 26 de baxuri cu ţigări şi au plecat cu autoturismul paznicului. Înacest caz a fost deschis dosar penal pentru tâlhărie şi a fost stabilit un cercde suspecţi, fiind făcute cercetări pentru identificarea autorilor", adeclarat Folea. Paznicul, Ion Badea (55 de ani), le-a spus poliţiştilor căatacatorii l-au legat cu un cablu de la un calculator, după care au găsitcheile de la maşina sa, Dacia Logan, şi au fugit cu aceasta.

Pentruprinderea celor trei persoane, Poliţia a organizat filtre pe mai multe şoseledin judeţul Argeş, inclusiv pe Autostrada Bucureşti - Piteşti şi pe DN7Bucureşti - Piteşti, localitatea Căteasca fiind situată între cele două arterede circulaţie.

Jafuls-a petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 3.00, la un depozit de mărfuri dinsatul Cătanele, comuna Căteasca, şi a fost anunţat la 112 în jurul orei 7.00,când paznicul societăţii, care fusese legat, a reuşit să se dezlege.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-10-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...