2019-02-21 07:55


Pe cine DĂ VINA Kovesi pentru dispariția lui Ghiță

 |  20:40
Pe cine DĂ VINA Kovesi pentru dispariția lui Ghiță

Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi a declarat, marti seara, invitata la Digi 24, ca este pentru prima data de cand se afla la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, cand un inclupat aflat sub filaj, in cazul de fata Sebastian Ghita, dispare.

Mai mult decat atat, sefa DNA a aratat ca disparitia omului de afaceri a fost raportata procurorului DNA de caz a doua zi, dupa aproximativ 16 ore, si ca Politia Romana trebuie sa raspunda cum a fost posibil ca el sa dispara, avand in vedere masurile in dosarul sau.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-17

TAGURI: dna, ghita, kovesi, filaj, disparitie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
17 Ian 2017

CATI DINTRE MLITIENII-POL ITISTI AU BUBE-N CAP?.... ..........APROAPE TOTI SU NT SANTAJATI DE SERVICII. .................CU AMANT E....................VILO AIE DIN SPAGA............ .....AFACERI MAFIOTE PE N UMELE MATURII TAMARA..... ................GHITZA DO AR A APASAT NISTE BUTOANE PE CARE LE STIU TOTI MAF IOTII DIN SERVICII....... ................MAFIA IMO BILARA DE LA ILFOV....... ..............BECHTEL.... .............AUTOSTRAZI-F ANTOMA................... HOTELURI PE NUMELE LUI UD REA...................AFA CERILE LUI MAZARE........ .....TOATE SUNT ALE SERVI CIILOR.................TO T ASA A PLECAT SI HAISSAM ......................... .GHITA E HAISSAM AL DOILE A
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...