2018-12-10 02:35


Pe şeful DGA Prahova l-a luat răul după ce a fost reţinut. Constantin Ispas, transportat la Spitalul Județean de Urgență

 |  14:57
Pe şeful DGA Prahova l-a luat răul după ce a fost reţinut. Constantin Ispas, transportat la Spitalul Județean de Urgență

Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Prahova, Constantin Ispas a fost transportat, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Ploiești după ce i s-a făcut rău. Acesta a fost reținut de procurorii DNA pentru fapte de corupție.

Constantin Ispas şi-a petrecut noaptea la unitatea sanitară sub pază, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

Şeful DGA Prahova a fost dus iniţial în arestul preventiv al IJP Prahova, el fiind consultat de medicul centrului de reținere. Cadrul medical a dispus, în urma controlului, ca inculpatul să fie supus unor investigații suplimentare. Astfel, Constantin Ispas a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești pentru investigații medicale.

Şeful DGA a fost preluat de la unitatea medicală, marţi dimineaţa, pentru a participa la perchezițiile DNA de la biroul său. Procurorii au percheziţionat şi birourile ofițerului de poliție judiciară Emanuel Saghel şi a adjunctului șefului IJP Prahova, Adrian Rădulescu.

Cei trei au fost reținuți, în noaptea de luni spre marţi, după mai bine de 12 ore de audieri şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-18
Citeste si:
Prahova. 3 ofiţeri de poliţie cu funcţii de conducere, prezentaţi instanţei cu propunere de ARESTARE PREVENTIVĂ
Procurorii percheziţionează birourile şefului DGA Prahova, al adjunctului IPJ şi al ofiţerului BCCO

TAGURI: sef, dga, rau, retinut, constantin ispas, transporta, spital, judetean, urgenta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZORO
18 Aug 2015

UNUL DIN MARII VINOVATI AI SITUATIEI PREZENTATE IN ARTICOL ESTE impostorul si mafiotul ALEXANDRU CUMPANASU-presedinte al Asociatiei pentru Implementarea Democratiei - un excroc care a pactizat cu MAFIA din interiorul MAI, a Sistemulului judiciar si cea a ADMINISTRATIEI PUBLICE. Ca sa dea bine la imagine publica si sa FRAUDEZE FONDURI EXTERNE excrocul ONG-ist s-a auto impus sef al Centrului National pentru Integritate ce a fost creat in cadrul unui parteneriat dintre Asociatia pentru Implementarea Democratiei (AID) si Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), cu scopul promovarii integritatii publice si prevenirii coruptiei in sistemul public. Principalul obiectiv declarat al Centrului este reprezentat de promovarea integritatii la nivelul institutiilor publice din Romania, cu precadere la nivelul Ministerului Administratiei si Internelor numai ca in realitate IDIOTUL si CRETINUL mascheaza si acopera imoralitatea, incompetenta si lipsa de performanta a sistemului. ALEXANDRU CUMPANASU el insusi acuzat de viol a facut in numele societatii civile sesizare in legatutra cu cazul de la VASLUI.Autoritatile judiciare competente trebuie sa cerceteze ce pericol public reprezinta acest GUNOI UMAN inclusiv pt siguranta nationala.
Random imageUltimele stiri


loading...