2016-12-03 19:59

EVENIMENT


Pedeapsă maximă pentru proxenetul Clămparu

 |  16:20
Pedeapsă maximă pentru proxenetul Clămparu

Găsit vinovat pentru comiterea mai multor infracţiuni legate, în special, de crimă organizată şi prostituţie, Ioan Clămparu a primit pedeapsa maximă din partea procurorilor unei instanţe din Madrid. Pentru aceleaşi fapte, Clămparu mai are o condamnare şi în România de 13 ani de detenţie.

La începutul lunii iulie 2011, peste o sută de persoane au fost arestate în cadrul uneioperaţiuni globale de amploare a Interpol, supranumită Infra-Red, ce îi vizeaza pe cei mai periculoşi fugari ai lumii, pe listă găsindu-se şi Clămparu. Acesta a fost căutat asiduu de autorităţile române timp de opt ani, însă a fost prins în Spania, în luna septembrie 2011.

Ioan Clămparu este considerat a fi unul din cei mai periculoşi lideri mafioţi din Europa. Gruparea sa avea ramificaţii în Italia, Spania, Irlanda, Franţa şi Marea Britanie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-25

TAGURI: Ion_clamparu, spania, acuzatii, pedeapsa_maxima, proxentism, crima_organizataComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Neymar riscă doi ani de închisoare Parchetul spaniol cere o pedeapsă de doi ani de închisoare și o amendă de 10 milioane de euro... 23 Noi 2016 | (0)
Eurobasket 2017. Naționala României, în grupă cu Spania, Ungaria, Croația, Cehia și Muntenegru Naționala masculină de baschet a României a fost repartizată în grupă cu Spania, Ungaria,... 23 Noi 2016 | (0)