2016-12-08 10:05

EVENIMENT


Pedepsit cu 500 de lovituri de bici

 |  19:48
Pedepsit cu 500 de lovituri de bici

Un bărbat de 45 de ani din Australia a fost condamnat la 500 de lovituri de bici şi un an de închisoare după ce a fost găsit vinovat de blasfemie de un tribunal din Arabia Saudită, anunţă BBC.

Mansor Almaribe a călătorit în Arabia Saudită pentru a efectua un pelerinaj la cetatea sfântă a musulmanilor, Mecca, fiind arestat sub acuzaţia de blasfemie de poliţia religioasă din ţară.

Până acum, nu se cunosc motivele pentru care acesta a fost arestat, însă fiul australianului a declarat că este îngrijorat din cauza stării sale de sănătate precare. „500 de lovituri de bici pentru cineva cu probleme medicale la spate e prea mult. Nu cred că va supravieţui nici după 50 de lovituri”, a declarat Mohammed Almaribe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-13

TAGURI: blasfemie Arabia Saudita, politie religioasa, lovituri bici, pelerinaj MeccaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Opriți masacrul de la Alep! Statele Unite au condamnat sâmbătă loviturile aeriene asupra spitalelor din estul orașului Alep... 20 Noi 2016 | (1)
Kelemen Hunor, despre pelerinajul de la Şumuleu Ciuc: Decizia UNESCO este revoltătoare şi demoralizantă Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat vineri, într-un comunicat de presă, că tentativele... 02 Dec 2016 | (3)