2018-10-20 03:05


PERCHEZIŢII. Activități ilicite în domeniul comerțului cu alcool

 |  08:24
PERCHEZIŢII. Activități ilicite în domeniul comerțului cu alcool

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a informat luni, într-un comunicat de presă, că polițiștii fac percheziții în București și județul Teleorman, într-un dosar care vizează activități ilicite în domeniul comerțului cu alcool. Prejudiciul produs bugetului este estimat la 100.000 de lei.

''Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pun în aplicare 4 mandate de percheziție în municipiul București și județul Teleorman și 8 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, contrafacere, punerea în circulație de mărfuri contrafăcute și utilizarea neautorizată a unei mărci precum și punerea în circulație de mărfuri improprii consumului", se arată în comunicatul DGPMB.

Potrivit sursei citate, din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții desfășurau activități ilicite în domeniul comerțului cu alcool, plasând pe piață băuturi contrafăcute.

DGPMB a mai precizat că acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-25

TAGURI: perchezitie, activitate, ilicita, domeniu, comert, alcool
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...