2019-01-19 04:19


Percheziţii ale poliţiştilor specializaţi în infracţiuni economice. Prejudiciul - 4 milioane lei

 |  08:49
Percheziţii ale poliţiştilor specializaţi în infracţiuni economice. Prejudiciul - 4 milioane lei

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a anunţat, joi dimineaţa, că polițiștii specializați în investigarea infracțiunilor economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, desfăşoară zeci de percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, cu prejudiciu de 4 milioane lei.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Gorj, „polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea procurorilor, efectuează 22 de percheziții, în două cauze penale, la sediile unor firme și la locuințele unor persoane din județele Gorj și Iași, bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală”.

Anchetatorii susţin că, „în perioada 2010 — 2014, administratorii a trei societăți comerciale din Gorj ar fi efectuat operațiuni fiscale nereale, simulând achiziții de deșeuri feroase de la societăți comerciale din județul Iași”.

Prejudiciul produs bugetului de stat în acest caz este estimat la 4.000.000 de lei. Un număr de 10 persoane vor fi audiate, la finalul percheziţiilor, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

IPJ Gorj a mai precizat că descinderile sunt efectuate cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași și al lucrătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Gorj și Iași. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-21
Citeste si:
Percheziţii de amploare într-un dosar de evaziune, spălarea banilor și cesiuni fictive
Percheziţii DNA în 19 locaţii din Iaşi şi Botoşani. Trei, la sediile unor instituții

TAGURI: perchezitii, politist, specializat, infractiune, economica, prejudiciu, 4, milion, lei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIAN
21 Ian 2016

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Avem o echipa performanta si un program special conceput care te ajuta sa reusesti,performante financiare deosebite,cu acest program unic.Asteptam numai persoane foarte serioase sa ceara detalii ,la adresa de email mariannicolae96@yahoo.com
Random imageUltimele stiri

loading...