2018-12-15 06:40


Percheziţii DNA la IPJ Botoşani într-un dosar care vizează fapte de corupţie

 |  09:21
Percheziţii DNA la IPJ Botoşani într-un dosar care vizează fapte de corupţie

Procurorii DNA fac, marţi dimineaţa, percheziții la Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Botoșani, într-un dosar care vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014 – 2015.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat, că este vorba despre ridicare de documente, fără a fi implicate anumite persoane. De asemenea, nu vor fi audieri în acest caz.

DNA a precizat, într-un comunicat de presă, că procurorii efectuează marți percheziții în 7 locații din sediul unei instituții publice din municipiul Botoșani, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2014 - 2015.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014 — 2015. În cursul zilei de 5 mai, ca urmare a obținerii autorizațiilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații din sediul unei instituții publice din municipiul Botoșani", se arată în comunicatul DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: perchezitie, dna, ipj, , botosani, dosar, vizeaza, fapte, coruptie, comite, perioada, 2014, 2015
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...