2018-12-19 05:32


Percheziţii DNA la trei instituţii într-un dosar care vizează fapte de corupţie

 |  11:30
Percheziţii DNA la trei instituţii într-un dosar care vizează fapte de corupţie

Procurorii DNA fac, vineri, percheziţii la Agenţia de Protecţie a Mediului Hunedoara, Administraţia Bazinală de Apă Mureş şi Administraţia Geoparcului Dinozaurilor "Ţara Haţegului", într-un dosar care vizează fapte de corupţie.

Procurorii anticorupţie fac cercetări pentru "infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2013-2015".

DNA a precizat, într-un comunicat de presă, că anchetatorii fac nouă percheziţii în Bucureşti şi judeţele Hunedoara, Mureş şi Cluj, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, restul fiind sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat, că instituţiile publice unde au loc percheziţii sunt Administraţia Bazinală de Ape Mureş, Administraţia Geoparcului Dinozaurilor "Ţara Haţegului", cu sediul la Facultatea de Geologie şi Geofizică din Bucureşti şi Agenţia de Protecţie a Mediului Hunedoara.

Potrivit surselor citate, ancheta vizează modul de aprobare a construirii de microhidrocentrale pe Râul Alb.

La sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Hunedoara, procurorii DNA au cerut acte referitoare la avizul dat de instituţie pentru construirea de microhidrocentrale pe Râul Alb, din Munţii Retezat, unde în urmă cu aproape o săptămână a avut loc incidentul dintre activişti de mediu şi reprezentanţii firmei constructoare.

Procurori de la DNA Alba care fac percheziţiile la APM Hunedoara au anunţat că vor ridica actele pentru a fi studiate în dosarul ce vizează acte de corupţie comise în perioada 2013-2015.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-29

TAGURI: perchezitie, dna, trei, institutie, dosar, vizeaza, fapte, coruptie, agentie, protectie, mediu, hunedoara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRITONUL
30 Mai 2015

Apele Romane este cea mai corupta institutie din istoria omenirii. Ei au menirea legala sa aiba grija de cursurile de apa, sa le creasca sau cel putin mentina starea ecologica, iar ei fac exact opusul. Fac tot ceea ce este omeneste posibil ca sa distruga ireversibil raurile pentru a-si satisface interesele financiare si a fi in continuare sursa de bani murdari pentru campaniile electorale ale tuturor partidelor care se rotesc la guvernare. Pentru ca finanteaza partidele prin firmele capusa, de aceea exista institutia Apele Romane, aceasta armata de distrugatori de natura. Dar le va fi foarte greu procurorilor sa le faca ceva pentru ca ei reprezinta o mafie foarte veche si versata, specializata in falsificat date si cu monopol total Nu prea are cine sa le probeze ilegalitatile, chiar daca sunt absolut manifeste. Toti vedem cu ochiul liber ca raurile sunt tot mai distruse de la an la an, de la luna la luna, dar in hartiile lor, singurele oficiale la acest capitol, lucrurile apar pe dos. Si noua si raurilor ne-ar fi mult mai bine fara Apele Romane!
Random imageUltimele stiri


loading...