2019-02-21 07:52


PERCHEZIŢII. Evaziune, fals şi uz de fals, delapidare. Prejudiciul - 650.000 euro

 |  08:55
PERCHEZIŢII. Evaziune, fals şi uz de fals, delapidare. Prejudiciul - 650.000 euro

Poliţia Română a informat, într-un comunicat de presă, că poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, desfăşoară, miercuri dimineaţa, mai multe percheziţii, în judeţele Ilfov, Timiş şi Galaţi la persoane bănuite de evaziune fiscală, fals şi uz de fals, delapidare şi favorizarea infractorului. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 650.000 de euro.

Potrivit sursei citate, un număr de şapte mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

Anchetatorii au precizat că „din cercetări a reieșit că persoanele implicate ar fi achiziţionat de la diverse persoane materiale reciclabile şi ar fi creat un circuit comercial fictiv, înfiinţând şi coordonând mai multe societăţi comerciale cu comportament de tip “fantomă”, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale”.

Persoanele implicate în acest caz vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 3.

Poliţia Română a mai precizat că acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-20
Citeste si:
Percheziții la persoane bănuite de proxenetism

TAGURI: perchezitii, evaziune, fals, uz, delapidare, prejudiciu, 650000, euro
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...