2018-12-19 11:43


Percheziţii. Evaziune fiscală cu prejudiciu de 1,44 milioane lei

 |  09:48
Percheziţii. Evaziune fiscală cu prejudiciu de 1,44 milioane lei

IPJ Argeş a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că polițiștii efectuează, miercuri, mai multe percheziții în trei județe, la domiciliile unor persoane și sediile unor societăți comerciale bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul produs în acest caz este estimat la 1,44 milioane de lei, reprezentând impozit pe profit și TVA.

Potrivit sursei citate, perchezitiile au loc în județele Argeș, Vâlcea și Sibiu, într-un dosar instrumentat de ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

"Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală. Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2008 — 2010, administratorii unei societăți comerciale din Mioveni ar fi înregistrat în evidențele contabile achiziții fictive de piese auto și servicii de transport, de la trei societăți comerciale de pe raza județelor Vâlcea și Sibiu", se arată în comunicatul citat.

IPJ Argeș a mai menţionat că valoarea tranzacțiilor fictive depășește trei milioane de lei, prejudiciul creat prin săvârșirea infracțiunii ridicându-se la 1,44 milioane de lei, reprezentând impozit pe profit și TVA.

Un număr de șase persoane urmează să fie conduse la audieri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-20

TAGURI: perchezitie, evaziune, fiscala, prejudiciu, 1, 44, milion, lei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...