2018-12-13 10:39


Percheziţii în Bucureşti şi cinci judeţe într-un dosar de evaziune de 9,3 milioane euro

 |  09:42
Percheziţii în Bucureşti şi cinci judeţe într-un dosar de evaziune de 9,3 milioane euro

Poliţiştii fac, joi dimineaţa, percheziţii în Bucureşti şi cinci judeţe, într-un dosar în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul produs bgetului de stat în acest caz este estimat la 9,3 milioane de euro.

Poliţiştii bucureşteni, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucureşti, fac 42 de percheziţii, în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Dâmboviţa, Braşov şi Maramureş, 38 de persoane urmând să fie duse la audieri.

"Din datele şi probele administrate în cauză în perioada octombrie 2014 - mai a.c., rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii înregistrau în contabilitate facturi fiscale false, precum şi alte documente contabile care nu aveau la bază operaţiuni reale, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale. Prejudiciul produs bugetului de stat este estimat la 9.300.000 de euro", a precizat Poliţia Capitalei şi Parchetul Tribunalului Bucureşti într-un comunicat de presă.

Surse din Poliţie, citate de Mediafax, au afirmat, că în această cauză ar fi vizate aproximativ o sută de firme, suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani.

La percheziţii participă 170 de poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sprijiniţi de Inspectoratele de Poliţie ale judeţelor Ilfov, Maramureş, Braşov şi Prahova. Acţiunea este sprijinită şi de Serviciul Român de Informaţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-14

TAGURI: perchezitie, bucuresti, cinci, judet, dosar, evaziune, 9, 3, milion, euro
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...