2018-12-14 18:07


PERCHEZIŢII în Constanţa. 600 de grame de canabis şi sume de bani, ridicate de procurori

 |  14:59
PERCHEZIŢII în Constanţa. 600 de grame de canabis şi sume de bani, ridicate de procurori

Poliţia Judeţeană Constanţa a anunţat că aproximativ 600 de grame de canabis şi sume de bani provenite din vânzarea drogurilor au fost ridicate, vineri, în urma a patru percheziţii domiciliare făcute de poliţişti şi procurori DIICOT.

Sursa citată a mai precizat că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT Constanţa au făcut, vineri dimineaţă, patru percheziţii domiciliare în Constanţa şi Medgidia, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

„L o fermă dezafectată de lângă Medgidia a fost descoperită o cultură de canabis, iar din locuinţele suspecţilor anchetatorii au ridicat aproximativ 600 de grame de canabis, 5.710 euro şi 12.500 de lei, bani proveniţi din comercializarea ilicită a drogurilor”, precizează sursa citată.

În urma cercetărilor s-a constatat că cei patru ar fi comercializat drogurile în Constanţa şi Medgidia, ei fiind duşi pentru audieri la sediul DIICOT Constanţa.

Acţiunea de vineri a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, al poliţiştilor de la Poliţia Judeţeană Constanţa şi al jandarmilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: perchezitii, constanta, 600, grame, canabis, bani, ridica, procurori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...