2018-12-12 10:10


Percheziţii în Gorj la societăţi şi persoane bănuie de evaziune fiscală şi spălare de bani

 |  09:35
Percheziţii în Gorj la societăţi şi persoane bănuie de evaziune fiscală şi spălare de bani

Polițiștii gorjeni fac, miercuri dimineaţa, mai multe percheziții la o instituție publică, un lăcaș de cult, două societăți comerciale, precum și domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani.

IGPR a precizat, într-un comunicat de presă, că sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, polițiștii efectuează percheziții domiciliare, pe raza județului Gorj, la persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani.

"Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013 - 2015, persoanele vizate ar fi înregistrat în evidențele contabile ale unor societăți comerciale, achiziții publice ce reprezintă operațiuni fiscale nereale. De asemenea, sumele de bani provenite din infracțiuni erau introduse în circuitele financiare ale unor societăți comerciale. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de peste 2,8 milioane de lei. Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale", a preiczat sursa citată.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: perchezitii, gorj, societate, persoana, banuit, evaziune, fiscala, spalare, bani, institutie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
20 Mai 2015

Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:mariana.mitru@gmail.com
IULIA TABACU
21 Mai 2015

Descinde ti si la primaria Dragutesti si cereti devizul wcului din curte care nu i spoit macar cu un var de 11 ani dar in acte figureaza ca cel mai utilat wc din occident iar ulitele satului Talvesti in scriptele primariei figureaza ca s asfaltate toate de multi ani lucrari s au facut si n acest sat la biserica s a construit o casa in centrul Talvestiului tot din banii publici care i wc public si bordel avem si o mare sala de sport aiurea tot in curtea primariei etc
Random imageUltimele stiri


loading...