2018-12-15 09:03


Percheziţii în Prahova la persoane suspectate de organizare de partide de vânătoare ilegale

 |  08:38
Percheziţii în Prahova la persoane suspectate de organizare de partide de vânătoare ilegale

Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Prahova a anunţat că polițiștii desfăşoară, marţi dimineaţa, mai multe percheziții la adrese din județ într-un dosar care vizează persoane suspectate de organizare de partide de vânătoare ilegale și de braconaj.

„Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase efectuează nouă percheziții în orașul Băicoi și în localitățile Scorțeni și Ștefești la domiciliile unor persoane bănuite că, în perioada noiembrie 2015 — ianuarie 2016, ar fi desfășurat partide de vânătoare ilegale, în mai multe zone din județ, unde ar fi împușcat căpriori și mistreți, utilizând arme de foc letale deținute fără drept”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Prahova.

Un număr de opt persoane bănuite de deținere și uz de arme letale fără drept și braconaj cinegetic vor fi conduse la sediul IJP Prahova pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IJP Prahova, activitățile beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19
Citeste si:
Dâmboviţa. Percheziţii într-un dosar de şantaj şi abuz în serviciu

TAGURI: perchezitie, prahova, persoana, suspectat, partida, vanatoare, ilegal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...