2018-12-17 01:20


Percheziţii într-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 4,5 milioane euro. Florian Walter, vizat în ancheta procurorilor

 |  08:18
Percheziţii într-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 4,5 milioane euro. Florian Walter, vizat în ancheta procurorilor

Procurorii DIICOT fac, miercuri dimineaţă, percheziţii la mai multe firme, între care societatea de salubrizare Romprest, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de aproximativ 4,5 milioane de euro. În acest caz este vizat şi omul de afaceri Florian Walter.

Citeşte şi: Nicolae Capră, implicat în dosarul de evaziune fiscală în care este cercetat Florian Walter

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că procurorii DIICOT şi poliţiştii Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate fac 28 de percheziţii în judeţele Prahova, Ilfov, Giurgiu, Cluj, Satu Mare, Braşov şi Brăila, precum şi în Capitală, fiind vizate 23 de persoane şi firme suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Suspecţii ar fi folosit mai multe firme "fantomă" controlate prin interpuşi, societăţi cu care aceştia au semnat mai multe contracte fictive privind livrări de bunuri sau prestări servicii.

Potrivit sursei citate, suma "spălată" este de aproximativ 14 milioane de euro, iar prejudiciul produs statului se ridică la circa 4,5 milioane de euro.

Printre societăţile la care au loc percheziţii este şi Romprest, care asigură salubrizarea în sectorul 1 al Capitalei. În dosar este vizat şi omul de afaceri Walter Florian, care controlează societatea Romprest şi la locuinţa căruia au loc, de asemenea, percheziţii.

Dosarul este instrumentat de DIICOT Ploieşti, astfel că persoanele care vor fi ridicate în urma percheziţiilor vor fi duse la audieri la această structură.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-06

TAGURI: perchezitie, dosar, evaziune, prejudiciu, 4, 5, milion, euro, florian, walter, vizat, ancheta, procuror
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CETATEAN
06 Mai 2015

Are vile la mai multe rude si apropiati , depinde la care . Poate merge si pe la Cluj , unde a inflorit cu Boc si Mitrea . Dar si Chiliman cu Vanghelie , Fifti - fifti .
CIRC SI FOAME IN GIT
06 Mai 2015

Ia turnat cineva despre percheziti . Are oameni multi , inclusin continuatorul lui Mitrea , adica Ioan Rus cu care are afaceri in Cluj . Gasca este mult mai mare , Inclusiv firele , duce la BOC .
VAMPIR
07 Mai 2015

Si a plecat cu un avion a lui Tiriac sa se opereze urgent de matreata in Germania - Austria .
Random imageUltimele stiri


loading...