2018-12-18 15:12


Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală la firma de pază a ginerelui lui Vasile Blaga

 |  10:44
Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală la firma de pază a ginerelui lui Vasile Blaga

Poliţiştii efectuează, joi dimineaţa, percheziţii în Bucureşti şi Hunedoara, într-un dosar în care sunt vizate cinci firme de pază, printre care şi cea a lui Andrei Rudeanu, ginerele copreşedintelui PNL Vasile Blaga. Dosarul vizează săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală prin înregistrarea unor achiziţii fictive de servicii, prejudiciul fiind de 600.000 de euro.

Poliţia Română a precizat, într-un comunicat de presă, că în acest dosar, în care joi se efectuează cinci percheziţii în Bucureşti şi judeţul Hunedoara, sunt vizate cinci societăţi comerciale care ar fi fost implicate în comiterea unor infracţiuni de evaziune fiscală, în domeniul prestării de servicii de pază şi protecţie.

"Din investigaţii a reieşit faptul că, în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat, reprezentanţii unei companii specializate în prestări de servicii de pază ar fi creat un circuit infracţional, format din mai multe societăţi comerciale, prin care ar fi fost evidenţiate tranzacţii fictive", a menţionat Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, în contabilitatea companiei ar fi fost înregistrate achiziţii fictive de servicii, bugetul de stat fiind astfel prejudiciat cu aproximativ 600.000 de euro.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat, că printre firmele vizate de anchetatori ar fi şi Axis Corporate Security, deţinută de Andrei Rudeanu, ginerele copreşedintelui PNL Vasile Blaga.

Andrei Rudeanu ar urma să fie audiat, alături de alte persoane, la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, pe numele acestuia fiind emis un mandat de aducere.

Percheziţiile sunt făcute de poliţişti de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice şi IPJ Hunedoara, luptători de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi criminalişti. Acţiunea este coordonată de procurori din Parchetul Curţii de Apel Bucureşti. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: perchezitii, dosar, evaziune, fiscala, firma, paza, ginere, vasile, blaga, achizitii, fictive, servicii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IULIA TABACU
21 Mai 2015

Daca este ginerele lui Blaga va dati seama ca a facut ce a vrut pentru bunastarea familiei ca doar avea spatele acoperit si nu se lua nimeni de el
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
21 Mai 2015

Citeste ziarul - VREAU DREPTATE - - FILIERA MAFIOTA BLAGA -- si vezi cine se ocupa cu vamile si gazele , precum si realitatea cine ne conduce . Inbirligaturile lui cu BOC si BASESCU .
CROCODILUL FLAMAND
21 Mai 2015

eu vad altceva-au fost executati la pachet dusmanii lui Udrea din fostul PDL,adica Frunzaverde si Blaga,fapt care confirma ceea ce stiam si eu,si anume ca Basescu a facut o intelegere cu Netaniahu si Joe Biden ca sa-si puna "sistemul ticalosit"de turnatorii la munca impotriva nouluiPNL.... Chestia cu "prioritizarea dosarelor" pe care aspus-o Kovesi este cat se poate de reala,si descrie modul in care DNA lucreaza,si anume cineva din exterior "priorititzeaza dosarele" pe care procurorii DNA le lucreaza Influenta "sistemului ticalosit si ocult" asupra DNA este "prioritizarea"...adica se scot de la saramura numai dosarele cu ceea ce vrea "sistemul" Iar oamenii politici cam toti au dosare la saramura,pe sistemul asta bagi la parnaie orice incomod din politica PS...nu am spus niciodata ca Blaga sau Frunzaverde ar fi usi de biserica...dar "vina" lor principala pentru care sunt acum "prioritizati" este ca binomul Udrea-Basescu se razbuna.....
ANONIM
21 Mai 2015

Dar BGS cand va fi perchezitionat si scuturat de banii publici (miliarde de euro) FURATI de zeci de ani de zile????. Aceasta firma de PAZA (condusa CICA de mari securisti dubiosi ivatati cu sangele curgand) a avut anual cel mai mare profit din Ro datorita contractelor pe care le are cu unitati bugetate de stat si unitati cu capital de stat, CAS (cica BGS face transport la dializa) , cu unitati din ministerul culturii, invatamantului, administratie publica centrala locala, etc. Lumea vorbeste ca actionari la BGS ar fi printre altii, Magureanu, Vacaroiu, Duvaz etc.JOS HOTIA ca sa reziste Ro!
Random imageUltimele stiri


loading...