2018-12-11 18:45


Percheziţii într-un dosar de evaziune în domeniile IT şi consultanţă. Avocatul Doru Boştină, vizat în anchetă

 |  08:02
Percheziţii într-un dosar de evaziune în domeniile IT şi consultanţă. Avocatul Doru Boştină, vizat în anchetă

Poliţiştii efectuează, joi dimineaţa, mai multe percheziţii în Bucureşti şi în două judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniile IT şi consultanţă cu un prejudiciu estimat la peste un milion de euro. Avocatul Doru Boştină este vizat în ancheta oamenilor legii.

Surse din Poliţie, citate de Mediafax, au precizat, că vor fi emise mandate de aducere pe numele a 16 persoane, printre acestea fiind şi avocatul Doru Boştină şi fiul acestuia.

Poliţiştii şi procurorii au descins la locuinţele acestora din Bucureşti şi Corbeanca, precum şi la cabinetul de avocatură al lui Doru Boştină.

Poliţia Română a precizat, într-un comunicat de presă, că poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, desfăşoară o operaţiune pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul IT şi al consultanţei, astfel că au loc 18 percheziţii la 16 persoane suspectate că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro.

Astfel, sunt efectuate 18 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa, iar persoanele vizate sunt suspectate că s-ar fi sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive.

"Una dintre societăţile comerciale care ar fi evidenţiat în actele contabile sau în alte documente legale cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale este o casă de avocatură din municipiul Bucureşti", a precizat Poliţia Română.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-14

TAGURI: perchezitie, dosar, evaziune, domeniu, it, consultanta, avocat, doru, bostina, vizat, ancheta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...