2018-12-11 15:37


Percheziţii într-un dosar de evaziune şi spălare de bani cu prejudiciu de peste 16 milioane euro

 |  09:15
Percheziţii într-un dosar de evaziune şi spălare de bani cu prejudiciu de peste 16 milioane euro

Polițiștii fac, miercuri dimineaţă, mai multe percheziții în București, Ilfov, Prahova și Vâlcea într-un dosare de evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciul produs bugetului în acest caz ste estimat la peste 16 milioane de euro.

De asemenea, polițiștii vor pune în aplicare 31 de mandate de aducere.

Poliţia Capitalei a precizat, într-un comunicat de presă, că în perioada ianuarie 2009 - decembrie 2014, bănuiții înregistrau în evidențele contabile facturi fiscale false, precum și alte documente fiscale care nu aveau la bază operațiuni reale, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale.

Prejudiciul produs bugetului de stat în acest caz este estimat la 16,5 milioane euro (din care 7 milioane de euro în urma săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală și 9,5 milioane euro în urma săvârșirii infracțiunii de spălare de bani).

Acțiunea este desfășurată de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, cu suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații și al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

De asemenea, la acțiune participă Inspectoratele de Poliție ale județelor Ilfov, Prahova și Vâlcea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: perchezitii, dosar, evaziune, spalare, bani, prejudiciu, peste, 16, milioane, euro
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
20 Mai 2015

Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...