2018-12-13 03:50


Percheziţii într-un dosar de înşelăciune pe bursele internaționale de transporturi

 |  08:40
Percheziţii într-un dosar de înşelăciune pe bursele internaționale de transporturi

Polițiștii din Argeș și Dolj desfăşoară, luni dimineaţa, mai multe percheziții la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile membrilor unei grupări infracționale organizate specializată în înșelăciuni pe bursele internaționale de transporturi. Prejudiciul creat prin săvârșirea infracțiunii este estimat la peste un milion de euro.

IPJ Argeş a precizat, într-un comunicat de presă, că descinderile se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, într-un dosar instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș

"Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și înșelăciune. Persoanele sunt bănuite că, utilizând datele de identificare ale unor societăți comerciale fictive cu obiect de activitate transporturi rutiere de marfă, ar fi plasat comenzi pe bursele de transport internațional de marfă, pe care nu le-ar fi onorat. După confirmarea comenzilor, mărfurile încărcate nu mai ajungeau la destinația prestabilită, ci erau direcționate spre România. Ulterior, bunurile ar fi fost valorificate pe piața neagră, la prețuri subevaluate", se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Potrivit sursei citate, acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-11

TAGURI: perchezitie, dosar, inselaciune, burse, internationale, transporturi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...