2019-01-22 19:52


PDATE. Percheziţii la locuinţa omului de afaceri Georgică Cornu într-un dosar de evaziune cu prejudiciu de trei milioane euro

 |  08:26
PDATE. Percheziţii la locuinţa omului de afaceri Georgică Cornu într-un dosar de evaziune cu prejudiciu de trei milioane euro

Anchetatorii fac, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii în Timişoara, între care una la locuinţa omului de afaceri Georgică Cornu, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul produs în acest caz este estimat la trei milioane de euro.

UPDATE, ora 10.40 Georgică Cornu a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa din Timişoara şi va fi dus la sediul Poliţiei Mehedinţi pentru audieri.

La ieşirea din vila sa, situată la marginea municipiului Timişoara, unde au fost făcute percheziţii, omul de afaceri a afirmat că nu ştie de ce este acuzat şi că nu a făcut ”nicio evaziune fiscală”.

Georgică Cornu va fi dus la sediul Poliţiei Mehedinţi, pentru a fi audiat.

....................

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi au descins la locuinţa lui Georgică Cornu din Timişoara, dar şi la alte patru adrese din municipiu, între care şi vila fostei soţii a omului de afaceri.

Percheziţiile au loc într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de trei milioane de euro. Înainte de a le deschide oamenilor legii poarta de la vila sa, Georgică Cornu şi-ar fi făcut cruce, mai susţin sursele citate.

Locuinţa lui Georgică Cornu a mai fost percheziţionată la jumătatea lunii martie, el fiind ulterior reţinut de Parchetul Tribunalului Mehedinţi, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, apoi arestat la domiciliu, măsura fiind înlocuită în final cu controlul judiciar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-13

TAGURI: perchezitie, locuinta, om, afaceri, georgica, cornu, dosar, evaziune, prejudiciu, trei, milion, euro
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...