2018-10-16 15:12


Percheziţii la persoane suspectate că au sustras bunuri din Portul Constanţa Sud Agigea

 |  13:56
Percheziţii la persoane suspectate că au sustras bunuri din Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţia Română a precizat, într-un comunicat de presă, că poliţiştii de la Transporturi Maritime au făcut, joi, mai multe percheziţii la persoane suspectate că ar fi sustras bunuri precum ţigări, băuturi alcoolice şi parfumuri, în valoare de 900.000 de lei, din Portul Constanţa Sud Agigea.

Potrivit sursei citate, „în data de 6 august, poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au făcut cinci percheziţii în judeţul Constanţa, la persoane bănuite de furt calificat. Acestea sunt suspectate că în luna iulie ar fi sustras din containere aflate în Portul Constanţa Sud Agigea ţigări, băuturi alcoolice şi parfumuri, în valoare totală de 900.000 de lei”.

Oamenii legii au recuperat, în urma descinderilor, o parte dintre bunurile sustrase. De asemenea, opt persoane suspecte au fost duse la sediul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime pentru a fi audiate.

Poliţişti din cadrul Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Constanţa şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au partipat la acţiunea de joi. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-06

TAGURI: perchezitie, persoana, suspect, sustrage, bunuri, port, agigea, sud
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...