2018-12-11 20:10


Percheziţii la Primăria Feteşti, într-un dosar care vizează atribuirea ilegală de contracte

 |  10:00
Percheziţii la Primăria Feteşti, într-un dosar care vizează atribuirea ilegală de contracte

Poliţiştii fac, joi dimineaţa, 11 percheziţii în judeţul Ialomiţa, la locuinţele unor persoane suspectate de abuz în serviciu şi la sediile unor instituţii, între care Primăria Feteşti şi Direcţia de Administrare a Domeniului Public, care ar fi atribuit ilegal contracte de construcţii.

Poliţia Română a precizat, într-un comunicat de presă, că poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Ialomiţa, fac 11 percheziţii la Slobozia şi Feteşti, fiind vizate persoane suspectate de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri oficiale.

Potrivit sursei citate, percheziţiile au loc la sediile unor instituţii publice locale, al unei societăţi comerciale şi la locuinţele mai multor persoane.

Anchetatorii susţin că, în perioada 2011 - 2012, reprezentanţii unei instituţii publice locale ar fi atribuit ilegal unor societăţi comerciale contracte de construcţii la unităţi de învăţământ din Feteşti, iar prejudiciul în acest dosar se ridică la peste 100.000 de lei.

Persoanele vizate vor fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa pentru audieri.

Surse din Poliţie, citate de Mediafax, au afirmat, că instituţiile la care au loc percheziţii sunt Primăria Feteşti, unde ar fi vizat viceprimarul Gheorghe Mitache, Şcoala Mihai Viteazul din Feteşti şi Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: perchezitie, primaria, fetesti, dosar, vizeaza, atribuire, ilegala, contracte, constructii, abuz, serviciu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...