2018-12-15 09:38


UPDATE. Percheziții la primarul Reșiței acasă

 |  13:34
UPDATE. Percheziții la primarul Reșiței acasă

UPDATE: Primarul municipiului Reșița, Mihai Stepanescu, ar fi suspectat de procurorii DNA că ar fi pretins și primit mită în legătură cu atribuirea și derularea unui contract de lucrări publice încheiat de autoritatea locală și o firmă, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor, Mihai Stepanescu ar fi pretins și primit, cu titlu de mită, sume de bani de la SC Elis Pavaje SRL Alba, în legătură cu atribuirea și derularea unui contract de lucrări publice încheiat de Primăria Reșița în valoare de aproximativ 600.000 lei.

Edilul, susțin sursele, ar fi pretins un procent de aproximativ 10% din valoarea plăților efectuate de Primărie către această societate.

DNA a anunțat că au loc percheziții în cinci locații situate în municipiile Timișoara și Reșita, dintre care una este sediul unei instituții publice, într-un dosar de fapte de corupție comise în perioada 2014 — 2015.

“Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2014 — 2015. În cursul zilei de 19 noiembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în cinci locații situate în municipiul Timișoara și municipiul Reșita, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA transmis joi.

UPDATE: Perchezițiile la locuința primarului Stepanescu s-au încheiat în urmă cu câteva minute. Edilul a plecat în mașina procurorilor spre Timișoara, unde vor avea loc audierile.

DNA a încheiat perchezițiile la Primăria Reșița. Mihai Stepanescu, primarul orașului reședință a județului Caraș-Severin, a ieșit din instituție însoțit de procurorii DNA, transmite corespondentul PUTEREA.

Primarul și procurorii s-au deplasat la locuința primarului, unde vor avea loc percheziții.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-19

Mai multe imagini:
UPDATE. Percheziții la primarul Reșiței acasă
zoom
UPDATE. Percheziții la primarul Reșiței acasă
zoom
UPDATE. Percheziții la primarul Reșiței acasă
zoom


GALERIE MEDIA


TAGURI: Percheziții primarul Reșiței, mihai stepanescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...