2019-02-21 13:54


Percheziții și mandate de aducere în cazul AGRESĂRII fostului ginere al lui CEAUȘESCU

 |  11:18
Percheziții și mandate de aducere în cazul AGRESĂRII fostului ginere al lui CEAUȘESCU

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, fac miercuri dimineaţă trei percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti, fiind emise şi trei mandate de aducere, în cazul agresării fostului ginere al lui Nicolae Ceauşescu, profesorul Mircea Oprean, informează News.ro.

"În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6,  pun în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi 3 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte  violenţe, distrugere şi tulburarea linistii publice", anunţă Poliţia.

Conform poliţiştilor, "în luna mai, un bărbat a sesizat prin apel 112 că a fost victima unei agresiuni, fiind atacat şi lovit de către un bărbat necunoscut, care l-a aşteptat împreună cu un altul în zona în care avea parcat autoturismul, în interiorul unui campus, din sectorul 6".

Mircea Oprean, a ajuns la spital, după ce, în seara zilei de 18 mai, a fost bătut de către o persoană necunoscută pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Poliţiştii au declanşat atunci o anchetă pentru loviri sau alte violenţe, Oprean fiind audiat la spital.

Mircea Oprean are 67 de ani şi este profesor universitar la Politehnica Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-05

TAGURI: mircea oprean, ginere, ceausescu, mandat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CURIOSUL
05 Iul 2017

A DURAT CAM MULT TIMP IDENTIFICAREA FAPTUITORILOR .CONTEZA DACA ANCHETA VA FI CU FINALITATE POZITIVA .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...