2018-12-15 06:40


Persoane suspectate de apartenenţă la o reţea de proxenetism care exploata românce, reţinute în România şi Franţa

 |  08:40
Persoane suspectate de apartenenţă la o reţea de proxenetism care exploata românce, reţinute în România şi Franţa

Poliţia franceză a anunţat că treizeci de persoane suspectate de apartenenţă la o reţea de proxenetism care exploata românce au fost reţinute marţi în România şi Franţa, relatează site-ul cotidianului Liberation, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, ancheta în cazul reţelei de proxenetism a început în anul 2012, gruparea folosind prostituate românce în oraşele franceze Paris, Dijon, Lyon, Bordeaux şi Marsilia. Procurorii susţin că reţeaua de proxenetism a avut venituri de patru milioane de euro în doi ani.

Investigaţia este efectuată de Direcţia franceză pentru combaterea traficului de persoane în colaborare cu autorităţile române şi cu Europol.

"A fost destructurată o organizaţie perfectă: proxeneţii recrutau tinere din România şi le trimiteau în Franţa, punând la dispoziţie serviciile acestora prin anunţuri în reviste sau pe site-uri specializate", a precizat Direcţia franceză pentru combaterea traficului de persoane.

Douăzeci şi şapte de suspecţi au fost reţinuţi în România, iar trei în Franţa, în cadrul unor operaţiuni efectuate în Marsilia, Bordeaux şi Aix-en-Provence.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: persoane, suspectate, apartenenta, retea, proxenetism, exploateaza, romanca, retinut, romania, franta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
20 Mai 2015

Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...