2019-01-18 20:01


Peste 2.000 de persoane la marșul comunității LGBTI - Bucharest PRIDE

 |  18:49
Peste 2.000 de persoane la marșul comunității LGBTI - Bucharest PRIDE

Peste 2.000 de persoane au pornit, sâmbătă seară, în marş pe Calea Victoriei spre Piaţa Universităţii, în semn de susţinere a diversităţii, comunităţii LGBTI şi drepturilor reprezentanţilor ei, informează News.ro.

Două platforme cu doi DJ încadrează mulţimea. Cei mai mulţi dansează şi îşi fac fotografii, susţinând cauza cu mândrie.

"Dacă am sta de vorbă mai mult unii cu alţii, am avea şansa să ştim mai mult unii despre alţii", a declarat un bucureştean, nemulţumit de "graniţa trasată de PSD" între cele două mulţimi. În Piaţa Victoriei, mii de oameni s-au adunat deja pentru mitingul de susţinere a PSD.

Aşa cum au anunţat organizatorii, un steag - curcubeu de mari dimensiuni a fost desfăşurat şi purtat de participanţii la paradă.

În Piaţa Universităţii (esplanadă) va continua petrecerea şi vor fi rostite mai multe discursuri: ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, ambasadorul Germaniei, Cord Meier-Klodt, Peaches, Dragoş Bucurenci şi Andreea Bălan se numără între cei care vor vorbi.

La cea de-a 14-a ediţie a marşului diversităţii vor fi sărbătoriţi 40 de ani de când a fost creat steagul-curcubeu, pentru a reprezenta solidaritatea comunităţii LGBTI şi apărarea drepturilor ei. Astfel, un steag de mari dimensiuni va fi prezentat în cadrul marşului.

Bucharest Pride se va încheia cu o petrecere în clubul Control, unde va cânta Peaches, pentru prima dată la Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-09

TAGURI: lgbti, bucharest pride
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...