2019-02-22 16:30


„Peştele” portocaliu. Fostul şef al tinerilor democrat-liberali din Botoşani, exclus din partid pentru că trafica prostituate

 |  19:54
„Peştele” portocaliu. Fostul şef al tinerilor democrat-liberali din Botoşani, exclus din partid pentru că trafica prostituate

Fostul preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDLBotoşani, Marian Verenciuc, a fost exclus din partid din cauza dosarului încare va fi judecat pentru trafic de persoane.

Verenciuca fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Iaşi pentru că a condus o reţeacare, sub promisiunea găsirii unor locuri de muncă, trimitea fete în Greciapentru a se prostitua. Potrivit procurorilor DIICOT, Marian Verenciuc,de34 de ani, şi Buga Sergio Matei, de 24 de ani, „au racolat,înperioada 2004-2006, prin înşelăciune sau promisiuni false, direct sau prinintermediari, persoane de sex feminin, din judeţele Botoşani şi Iaşi, în scopulexploatării sexuale sau prin muncă a acestora în Grecia”.Victimele erauatrase prin promisiunea asigurării unor locuri de muncă bine plătite, cababy-sitter sau ca dansatoare într-un local deţinut de fratele vitreg al luiMarian Verenciuc. În realitate, odată ajunse în Grecia, victimele erauexploatate în folosul celor doi, fiind angajate în cluburi de noapte sau în stabilimentespecial destinate pentru practicarea prostituţiei din Atena. Traficanţii le luaufetelor actele de identitate, iar dacă refuzau să întreţină relaţii sexuale sauîncercau să se întoarcă în ţară erau agresate şi chiar violate. Din exploatareavictimelor, Verenciuc şi Buga au obţinut peste 70.000 de euro.

„Asocierea cu PDLeste tendenţioasă”

PDLBotoşani se delimitează de Marian Verenciuc şi apreciază că doar justiţia sepoate pronunţa în privinţa vinovăţiei sau nevinovăţiei fostului lor coleg departid. „Considerăm că orice intenţie de asociere a persoanei în cauză cuorganizaţia Partidului Democrat Liberal din Botoşani este forţată şitendenţioasă. Suntem convinşi că justiţia îşi va face datoria, ea fiind singuracare poate decide nevinovăţia sau vinovăţia lui Marian Verenciuc”, se aratăîntr-un comunicat al organizaţiei PDL Botoşani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-02-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...