2017-01-17 04:59

EVENIMENT


„Pian” din clanul Duduienilor, reţinut

 |  17:02
„Pian” din clanul Duduienilor, reţinut

Nicolaie Duduianu, poreclit "Pian" în lumea interlopă a Capitalei, a fost reţinut, joi noapte, de poliţiştii bucureşteni, pentru că ar fi înşelat doi cetăţeni turci cu aproape 100.000 de euro. Alături de Duduianu au fost reţinuţi încă trei bărbaţi, iar alţi doi şi o femeie sunt cercetaţi în stare de libertate.

Potrivit poliţiştilor, în august 2011, cei şase au înşelat doi cetăţeni turci cu 100.000 de euro. Gruparea condusă de Nicolaie Duduianu şi doi cetăţeni turci au convenit să tranzacţioneze patru kilograme de aur, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Membrii grupării bucureştene au arătat cele patru kilograme de aur şi au cerut să verifice banii. Cel care a verificat bancnotele a înlocuit, însă, suma de 100.000 de euro cu 200 de copii din hârtie ale unor bancnote de 500 de euro, teancul de copii având prima şi ultima bancnotă reale. Acest fapt a fost constatat de turci după ce membrii grupării Duduianu au plecat în fugă, motivând că vine poliţia.

Duduianu şi ceilalţi au fost prinşi joi noapte, tot pe Autostrada Bucureşti - Piţeşti, pe când se deplasau către Cluj-Napoca, unde un alt cetăţean turc urma să rămână fară bani încercând să cumpere aur. Percheziţiile efectuate asupra autoturismelor au scos la iveală 110 lingouri de aur, fiecare în greutate de 50 de grame.

Nicolae Duduianu şi ceilalţi trei reţinuţi vor fi prezentaţi magistraţilor pentru arestare. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-03

TAGURI: clan, duduienilor, retinut, pianComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image