2018-12-17 12:51


Piedone nu suportă arestul: are probleme cu inima

 |  20:16
Piedone nu suportă arestul: are probleme cu inima

Arestat pentru 30 de zile în dosarul incendiului de la Clubul Colectiv, Piedone a încercat să-i emoţioneze pe judecători, invocând deja probleme de sănătate.

Informaţia apare în motivarea deciziei din 7 noiembrie prin care Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventiva a lui Piedone pentru 30 de zile, scrie Ziare.com.

Astfel, in timpul procesului desfasurat sambata, avocatul lui Piedone, Adelin David, a cerut judecatorului de la tribunal ca fostul primar sa nu fie arestat preventiv, aducand ca motive faptul ca acesta "se bucura de o buna reputatie sociala si profesionala", are 50 de ani si "sufera de mai multe afectiuni cardiace", astfel cum rezulta din mai multe acte medicale depuse la dosar.

Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti a respins insa motivul invocat de avocat, magistratul aratand ca Administratia Nationala a Penitenciarelor si Ministerul de Interne pot asigura asistenta medicala in arest, iar, din documentele depuse la dosar, nu rezulta existenta unei expertize care sa demonstreze ca Piedone nu poate suporta detentia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-09
Citeste si:
Mafie destructurată de DNA în sectorul 4. Peste 600 de oameni au intrat în normalitate după demisia lui Piedone
Tragedia Colectiv: Cristian Popescu Piedone, arestat pentru 30 de zile
DNA: Piedone, prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă
Piedone ajunge în arestul Poliţiei Capitalei

TAGURI: piedone, primar, incendiu colectiv, judecatori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PETRACHE LUPU
10 Noi 2015

Daca mananca ce are in mana nu o sa-l mai doara inima.
E NU ZAU ?
10 Noi 2015

Nea slanina afumata are probleme ? Acu il apuca inima, capu, coloana , prostata . Nu va e rusine bai, derbedeilor ca din barmani ati ajuns primari , ca dintr-o nulitate cu bac-ul luat la 32 de ani faceai legea in sect. 4 si puneai borduri fara numar?
HAZNAUA COMUNALA
10 Noi 2015

Tigan borit si-a aranjat tot familionul .
Random imageUltimele stiri


loading...