2017-01-18 08:18

EVENIMENT


Piedone saltă Romtelecomul

 |  19:01
Piedone saltă Romtelecomul

Primarul sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a dispus ieri dezafectarea cabinelor Romtelecom nefuncţionale, aflate într-o stare avansată de deteriorare, pe domeniul public al sectorului 4.

“Cei care vor dori să amplaseze cabine telefonice, alte tipuri de mobilier urban sau orice alt tip de construcţii provizorii permise de legislaţia în vigoare, să afle că în sectorul 4, unde eu răspund în faţa cetăţenilor de modul în care se prezintă domeniul public, vor trebui să îşi obţină avizele şi autorizaţiile necesare“, a declarat primarul Piedone în timpul acţiunii.

El a spus că Romtelecom “va fi facturat” pentru ridicarea cabinelor telefonice, dar şi pentru aducerea domeniului public la starea iniţială.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GABI B.
06 Ian 2012

Iata inca o dovada ca pri marul sectorului 4 vrea s a faca ceva pentru Bucure sti. Faptul ca a inceput sa ia masuri pentru „cu ratarea” orasului demon streaza ca vrea sa se imp lice in dezvoltarea si im bunatatirea imaginii capi talei
CLAUDIA
06 Ian 2012

E bine ca le ridica, oric um nu le mai foloseste ni meni, plus ca sunt urate si strica imaginea orasul ui..
MAGDA
06 Ian 2012

E bine ca mai sun si oame ni care se ocupa de felul in care arata capitala. Bravo piedone..tine-o tot asa..
HANIBAL
06 Ian 2012

E bine,mai ales ca este a n electoral,halal tara,ha lal primari!!
ALECA
06 Ian 2012

am m-ai spun si o repet m iroase a campanie elctora la. E bine .... ce face , dar nu cred ca asta e o prioritate
FLOREA
06 Ian 2012

Am trăit s-o văd şi p- asta: un primar care-i pa să şi vrea să arate bi ne sectorul în stă! În cet dar sigur o să ajung em şi noi din sectorul 4 să ne mândrim cu el ş i cu primarul nostru!
ADRIANA
06 Ian 2012

Il mai susţinem încă u n mandat, nici nu ne gân dim să „scăpăm” de el, pentru că s-a doved it un bun gospodar în to t ce face! Mai are de luc ru, mai ales cu câinii v agabonzi. Dacă i se va d a mână liberă!
ANDREEA
06 Ian 2012

bine ca il salta el, ca a lti nu au avut curaj, sa faca si el putina treaba. Bravo.
KARIM
06 Ian 2012

Astea sunt masuri pe care trebuie sa le ia un prim ar, sa lucreze in folosul cetateanului, nu ca Opre scu care lucreaza in folo sul buzunarului propriu. Rusine Oprescule! Bravo P iedone! Imi doresc sa exi ste cat mai multi primari de genul lui Piedone.
CODRUT
06 Ian 2012

Piedone da de fiecare dat a dovada de respect fata de locuitorii sectorului 4 cu fiecare actiune intr eprinsa. Fiecare primar a les ar trebui sa fie in s lujba cetateanului, asa c um este primarul Piedone
FLAVIAN
06 Ian 2012

Forte bine! Cabinele tele fonice nu isi mai au rost ul intr-o era in care tel efonul mobil este accesib il oricui. Oricum functio nale nu mai erau de foart e mult timp. Piedone isi arata utilitatea in funct ia de primar, sectorul 4 fiind unul dintre cele ma i curate.
VOICU
06 Ian 2012

Salutam initiativa primar ului sectorului 4. Acele cabine telefonice nu erau decat focare de infectie , in care-si gaseau adapo st oamenii strazii, iar m asura luata de primarul P iedone este, in primul ra nd, un castig pentru sana tatea locuitorilor, iar i n al doilea rand vizeaza imaginea de sector curat si ingrijit.
SILVIU13
06 Ian 2012

sa il salte, ca si asa nu stiu cine mai intra in a cele cabine telefonice, c are erau infecte.
IOANA
06 Ian 2012

bine faci ca scoti prosti ile alea de cabine telefo nice, si asa erau infecte .
ALEX123
06 Ian 2012

Erau chiar inutile si ara ta urat ! foarte bine !
STRADYVARYUS
06 Ian 2012

Piedone chiar face treaba ! trebuie sa fie primaru l capitalei !
CRISTINA POPESCU
07 Ian 2012

Acum cabinele telefonice nu au ajuns decat cabina pentru aurolaci, este un pericol pentru bucuresten i, era tipul sa fie ridic ate.
ELENA
07 Ian 2012

Cu suguranta acesta in pr oportie de 80% sunt vanda lizate si nu mai sunt in perfecta stare de fuction are.
COSMIN
07 Ian 2012

cabinele telefonice nu ma i au ce cauta pe stazi, t oata lumea are telefon mo bil, romtelecomul a scazu t drastic.
CIPRIAN
07 Ian 2012

carcasele romtelecomului in bucuresti nu sunt deca t garsoniere pentru tigan i si un adevarat pericol noaptea.
DANI
07 Ian 2012

Ce este inutil sau ilegat trebuie daramat! Cum de se gandesc uni sa faca ce va la final de mandat? E clar ca sa isi faca campa nie pe lucrurile ce trebu iau facute cu mult inaint e.

Adauga un comentariu

Random image