2017-01-21 15:30

EVENIMENT


Pistolarul din Bărbuleşti, reţinut

 |  21:00
Pistolarul din Bărbuleşti, reţinut

Bărbatul suspectat că a tras cu arma în timpul conflictului din localitatea Bărbuleşti în urma căruia un bărbat a murit a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore, de Parchetul Tribunalului Ialomiţa.

Suspectul, Daniel Chelu, în vârstă de 35 de ani, a fost externat în cursul dimineţii de la Spitalul Judeţean din Ploieşti şi a fost dus la audieri, cu o ambulanţă, la Parchetul Tribunalului Ialomiţa. În timpul conflictului de duminică seară, bărbatul fusese rănit la braţ. Asupra sa nu a fost găsită arma crimei.

Tot ieri, opuşcă de vânătoare cu alice a fost descoperită în spatele şcolii din Bărbuleşti, poliţiştii urmând să stabilească dacă această armă a fost folosită în conflictul de duminică seară. Arma a fost găsită în zona zidului de protecţie a pârâului Sărata din Bărbuleşti, în spatele şcolii din localitate.

Opt arestaţi

Cele opt persoane reţinute în urma conflictului au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, luni seară, de Tribunalul Ialomiţa, sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, decizia putând fi atacată cu recursla Curtea de Apel Bucureşti.

Aproximativ 100 de poliţişti şi jandarmi au descins, luni, la locuinţele mai multor romi din comuna Bărbuleşti, după aproape 12 ore de la producerea scandalului dintre cele două familii, în urma căruia bărbatul de 35 de ani a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite. Trupul victimei care a murit la spitalul din Urziceni a fost adus, luni, acasă, după ce medicii legiştii au făcut necropsia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-09

TAGURI: pistolar, barbulesti, retinutComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image