2017-01-21 23:44

EVENIMENT


Plajă şi distracţie pe vasul de croazieră blocat pe Dunăre

 |  18:49
Plajă şi distracţie pe vasul de croazieră blocat pe Dunăre

Pasagerii de pe vasul de croazieră „Primadonna”, rămas blocat într-un banc de nisip pe Dunăre, au ajuns, sâmbătă după-amiază, în Portul Bechet şi au fost îmbarcaţi în patru autocare care i-au transportat pe Aeroportul „Henri Coandă”.

Unii dintre cei aproximativ 150 de pasageri vor pleca spre casă, iar ceilalţi îşi vor continua vacanţa, în Transilvania sau în Delta Dunării. Pasagerii au spus că s-au simţit bine şi că nu au fost niciodată că sunt în pericol. „Totul a fost distractiv. Noi făceam plajă şi auzeam motoarele cum încearcă să iasă din nisip. Căpitanul ne-a spus să nu ne facem nici o grijă pentru că am intrat într-un banc de nisip. O să mai venim în România, păcat că am văzut prea puţin din ea. Ne întoarcem din nou în Boston”, a spus un turist.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Dolj, inspector Veronica Constantin, a afirmat că vasul de croazieră a fost scos din bancul de nisip în jurul orei 14.00.

Vasul „Primadonna” a fost scos din bancul de nisip unde nivelul Dunării atingea doar un metru, în dreptul localităţii Bistreţ, la kilometrul 727. Nava de croazieră trebuia să ajungă la Mila 23 în Delta Dunării.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image