2019-01-16 20:44


PNL a depus PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă

 |  14:33
PNL a depus PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă

PNL a depus plângere la Parchetul General împotriva premierului Vioricăi Dăncilă și a lui Liviu Dragnea. Cei doi sunt acuzaţi de comiterea mai multor infracțiuni, printre care înaltă trădare, divulgarea de informații secrete de stat și uzurparea funcției publice, a precizat pentru HotNews parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Plângerea penală o vizează pe premierul Viorica Dăncilă pentru patru infracțiuni: uzurparea funcției, prezentarea cu rea credință de informații președintelui României,  înaltă trădare și divulgarea de informații secrete de stat. În ceea ce-l privește pe liderul PSD, plângerea vizează doar infracțiunea de divulgare de informații secrete. Demersul arată că președintele PSD Liviu Dragnea a făcut publice informațiile referitoare la memorandumul discutat de guvern pe tema mutării ambasadei României din Israel de la Tel  Aviv la Ierusalimși la faptul că cei doi ar fi încălcat legea privind atribuțiile de politică externă ce revin șefului statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-17
Citeste si:
Dragnea, HUIDUIT la Buzău, la manifestările prilejuite de Ziua Eroilor şi de Centenarul Marii Uniri
Iohannis, RĂSPUNS DUR pentru Dragnea: Ar fi bine să mai citească un pic legea
Iohannis, întrebat dacă cere în continuare DEMISIA PREMIERULUI: Evident că da. Dacă celor de la PSD şi din Guvern nu le place să le arate cineva oglinda

TAGURI: plangere penala, viorica dancila, liviu dragnea, PNL
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Mai 2018

Aici se vede caracterul de sluga a serviciilor so a palmierul... nu credeam ca poate sa se târăsc în halul ăsta SICA...in fata serviciilor si a premierului trădător și nazist
ANONIM
17 Mai 2018

Cum e posibil ca destinele unui popor sa fie decise de niste descreerati ai nemului ....???
LEVST.
17 Mai 2018

MI SE PARE CA ACUZATIILE SUNT FOARTE LA OBIECT...Ramane de vazut care parte a (asa-zisei!) justitii, e mai tare...
MUTA DOCILA TELE-MORMAN
17 Mai 2018

„Orice (sic!) om îi este frică de o plângere penală, dar eu sper să nu se ajungă la astfel de lucruri pentru că eu cred în Justiție și cred că toată lumea trebuie să credem (sic!) în Justiție. Dacă toată lumea merge pe acest considerent că oricui i se poate face o plângere penală, nu cred că este un lucru bun. Având în vedere cele apărute în spațiul public, ce a pățit și Victor Ponta”, a declarat luni și premierul Viorica Dăncilă.
STATUL PARALEL DIN BRAZILIA
17 Mai 2018

sa se dea o ordonanta de urgenta repede ca uzurparea de calitati,ciordeala,mafia si escrocheriile nu se mai pedepsesc in Romania..si ca totul e permis..ne stergem la fund cu Constitutia in regimul psdrac-nea ca e legal
ARDELEANUL
17 Mai 2018

Orban un gunoi uman.
@ANONIM
18 Mai 2018

IAR AI APARUT JIGODIE DEMENTA ?
@@ ANONIM
18 Mai 2018

ALUPEGUS.....imediat
COADA DRACULUI
18 Mai 2018

BAI NEAMULE ; ESTE VORBA DE CAPETE SI STABILIZATOARE DE RACHETE . ADICA INTELIGENTA RACHETELOR . A VINDUT PE DEAMOACA SI A DAT SECRETE DE STAT . OARE SA VORBIT IN CONSILIU DE APARARI A TARI . ARE TOATE APROBARILE ?? SI CE O MAI FII IN PLUS LA AFACERI ???????? ACOLO SA BAGAT INTELIGENTA SI BANI . IAR EI IA PE DAMOACA SI VINDE SI LA ALTE TARI DIN CONFLICT . SI SA NU VORBIM , SA NU COMENTAM , CA NU AVEM VOIE SI APROBARE DE LA ORGANE . NOI SINTEM ADEVARATI PERICOL LA SECURITATEA TARII . NOI NICI NU STIM CUM ARATA .
BIG BROTHER
18 Mai 2018

JUSTIȚIA E RESPONSABILĂ DE TRAIECTORIA ȘI ORBITA PE CARE STĂ ROMÂNIA !!!
ROMANIA TREZESTE-TE
18 Mai 2018

PROSTII, NERUSINATI,IDIOTI, CRETINI, DERBEDEI, SEMIDOCTI, IMBECILI, CURVELE , TRADATORII, GUNOAIELE SI NULITATILE UMANE ETC TREBUIE ELIMINAT CAT MAI URGENT DIN VIATA PUBLICA , SOCIALA SI ADMINISTRATIVA A TARII.
CE LI SE POTRIVESTE
18 Mai 2018

Cu prostul nescolarizat. Te lupti putin si ai scapat. Dar duci o lupta colosala, Cu prostul care are scoala!
ANONIM
19 Mai 2018

@ Remarcați atitudinile pline de nemulțumire și acuzțiile aduse liderilor politici de către cei ce comentează, ? Dacă domnul Liviu Dragnea ar fi rezolvat cu legea defăimării considerați astfel de comportamente publice nu ar mai fi fost permise ? Apreciați că nici domul Ludovic Oban nu ar mai fi (...) ? Ați acorda o bilă albă sau o bilă neagră pentru faptul că domnul Liviu Dragnea nu a rezolvat chestiunea legii defăimării ?
@”ANONIME”!
19 Mai 2018

Te mâncă-n cur ca pe Zambilica! Adică, ăștia p(u)litici FUT la români de 28 de ani și tuuuuuu, vrei ca ei să fie incriminați pentru că îndrăznesc să spună STOP?!? CUTRĂ ”ANONIMĂ”, lasă-i măcar să-și verse OFFUL/FOCUL pe site, decât să vă bage cutițu-n gât!
@ANONIM
20 Mai 2018

CU FIECARE DIN STUPIDELE TALE COMENTARII , CONVINGI PE FIECARE CIT ESTI DE PROST . ALUPIGUS JIGODIE DEMENTA .
VIS A VIS DE DEFAIMARE
20 Mai 2018

DA ESTE FOARTE ADEVARAT . CALITATILE INUMANE ALE POLITRUCILOR CLASEI POLITICE POST COMUNISTE CARE A CAPTURAT RO ADUC MARI PREJUDICII POPORULUI ROMAN PRIN DEFAIMAREA FACUTA CA URMARE A IMPOSTURII, DEMAGOGIEI, PROSTITUTIEI, HOTIEI, ETC LOR. TOTI VOR RASPUNDE CAT DE CURAND
BELINO
21 Mai 2018

FA COTOROANTA DE TELEORMAN IAI LUAT LOCUL LA SUPT CLANTA , LA FEL CA LEANA DE PLESCOI LUI BASESCU
Random imageUltimele stiri

loading...