2017-01-23 12:35


Polițist comunitar din sectorul 6, implicat într-un jaf la o primărie argeșeană

 |  19:25
Polițist comunitar din sectorul 6, implicat într-un jaf la o primărie argeșeană

SediulPrimăriei Recea (Argeș) a fost, ieri, ținta unui jaf, dejucat de polițiștii dincomună. Patru dintre cei cinci suspecți au fost prinși la un filtru rutierorganizat de polițiști. Unul dintre suspecți este poliţist comunitar înBucureşti.

Polițiștiiargeșeni au instituit filtre în mai multe puncte-cheie din județ, după ce maimulte persoane care și-au acoperit fața cu cagule au încercat să jefuiascăprimăria Recea și l-au bătut și imobilizat pe paznic. “În timp ce efectuauserviciul de patrulare împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Argeş, în noapteade 3 spre 4.05 a.c., în jurul orei 3.30, agenţii Postului de Poliţie Recea ausurprins cinci persoane având feţele acoperite, care ieşeau din sediulPrimăriei Recea şi care au reuşit să scape fugind prin spatele primăriei”, aprecizat comisarul-șef Dănuț Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Persoanelemascate au dat buzna în primărie în cursul nopții și l-au lovit pe agentul depază care avea în grijă instituția, după care au scotocit prin mai multebirouri în căutare de bani. “Poliţiştii au găsit abandonat un autoturism deproducţie externă, iar în sediul primăriei a fost găsit T.T. de 45 de ani dinlocalitate, paznic la această instituţie, care a fost agresat de persoanelemascate, în timp ce încercau să sustragă bunuri. Celui în cauză i-au fostacordate îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol. Din sediulinstituţiei nu au fost sustrase bunuri sau valori”, a mai precizat purtătorulde cuvânt al IPJ Argeș.

S-ausperiat în momentul în care prin zonă a trecut o patrulă intercomunitară și aufugit pe jos, pe ușa din spatele primăriei. Indivizii și-au abandonatautoturismul în zonă. Agentul de pază bătut a fost transportat pentru îngrijirila Spitalul Județean Argeș.

Dupăce au instituit miercuri dimineaţă mai multe filtre rutiere în zona de sud ajudețului Argeș, polițiștii au oprit la control un autoturism Dacia Solenza încare se aflau cei patru bărbați, doi cu vârsta de 24 de ani și ceilalți de 23de ani. Cei patru, surprinşi în timpul jafului de o patrulă,au plătitunui localnic din Receasuma de200 de lei și l-au rugat să-i ducăpână în Alexandria. Bărbatul nu știa cine sunt cei patru și a fost de acordsă-i transporte cu autoturismul propriu. Potrivit anchetatorilor, unul dintresuspecţi este poliţist comunitar în sectorul 6 al Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image