2017-01-23 16:51


Poliția consumă lunar combustibil de 2 milioane de euro, doar pe hârtie

 |  19:12
Poliția consumă lunar combustibil de 2 milioane de euro, doar pe hârtie

Ministrul de interne, Traian Igaş, a declarat, ieri, la Comisiile de buget finanţe, că Poliţia consumă lunar aproximativ două milioane de euro pentru combustibil, el menţionând că, aşa cum a rezultat şi dintr-un audit, sunt cantităţi care nu se regăsesc în rezervoare, deşi sunt trecute în acte.

Ministrul a făcut aceste precizări după ce Sorin Bota, senatorul PSD, s-a plâns de faptul că, în mediul rural, poliţiştii încep munca la ora 8.00 şi termină programul la ora 16.00 şi nu răspund apoi de ceea ce se întâmplă într-o localitate. „Mă întrebaţi dacă avem suficienţi bani pentru combustibil. Şi dacă o să dublaţi bugetul Ministerului de Interne, tot vor fi oameni să spună că nu avem suficientă benzină să se deplaseze dintr-o parte într-alta. În fiecare lună, Poliţia Română consumă aproximativ 2 milioane de euro doar pentru combustibil. Şi într-o paranteză fie spus, aţi văzut ce am constatat în urma controlului de către Auditul ministerului şi am văzut cantităţi de combustibil care practic nu le avem, le avem pe documente, dar nu le avem practic, nu le avem în magazie, în rezervoare, le-a spus Igaş parlamentarilor.

Direcţia Generală de Audit din cadrul MAI a verificat recent 182 de unităţi ale inspectoratelor de armă, context în care a constatat lipsa a zeci de tone de motorină şi benzină, cauzele fiind anchetate de procurori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image