2019-03-18 18:06


Poliţia Română, ca Scotland Yard. Doar pe Facebook

 |  21:00
Poliţia Română, ca Scotland Yard.  Doar pe Facebook

Inspectoratul General al Poliţiei Române a intrat în rândul poliţiilor de elită după ce au deschis noi căi de comunicare cu cetăţenii. Prin intermediul Facebook, Twitter şi YouTube, IGPR vrea să ofere informaţii privind munca lor.

De acest sistem de comunicare se ocupă cinci angajaţi ai biroului de presă. „Dacă nu ai cont pe reţelele de socializare nu exişti”, spun tinerii internauţi în ziua de azi, scormonind online-ul de pe diferite dispozitive – telefoane performante, pad-uri, laptopuri sau desktopuri.  

Această tehnică de comunicare l-a inspirat şi pe comisarul-şef Christian Ciocan, care are ca îndatorire de serviciu, asumată într-o strategie de comunicare, să apropie cât mai mult Poliţia Română de cetăţean.

Pentru actualizarea paginii “Inspectoratul General al Poliţiei Române” muncesc, în schimburi, cinci angajaţi ai Biroului de Presă, condus de Christian Ciocan. „Nu este angajat nici un om strict pentru reţele de socializare. Intră în atribuţiile lor de serviciu”, a declarat coordonatorul acestui proiect, Christian Ciocan. La câteva zile de la lansare, IGPR a avut pe Facebook 97.949 de vizite la materialele publicate. După vârful de audienţă, materialele au acum aproximativ 1.000 de afişări zilnic. Din păcate, numărul celor care au dat “like” este doar de 895 de persoane.

Pe lângă contul de facebook, IGPR are cont şi pe Twitter, dar şi un canal tv pe YouTube. Prin intermediul acestora, poliţiştii postează imagini de la acţiunile serviciului judiciar, ordine publică şi rutieră. “Filmele vor respecta dreptul la imagine al persoanei”, ne-a declarat comisarul Christian Ciocan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BIROUL INFORMAREA PRESEI - IGPR
02 Sep 2011

Stimate Domnule Eduard Pascu, Multumim pentru interesul manifestat fata de proiectele Politiei Romane dedicate cetatenilor. Totodata remarcam parteneriatul jurnalist-politie - in beneficiul comunitatii - pe care dumneavoastra il reconfirmati si cu acest prilej. Va asteptam pe pagina noastra de FB! Cu prietenie, Echipa Biroului Informarea Presei
HOLMANU ALIN ANDREI
03 Sep 2011

as vrea sa comunic cu voi in legatura cu informatiile publice
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...