2019-04-19 03:42


Polițist din trupele speciale, în STARE CRITICĂ după ce a fost tăiat de un interlop cu o sabie. Reacția MAI

 |  09:26
Polițist din trupele speciale, în STARE CRITICĂ după ce a fost tăiat de un interlop cu o sabie. Reacția MAI

Un ofiţer din trupele speciale a fost rănit grav cu o sabie marţi dimineaţă, în timpul unor percheziţii la Rădăuţi. Poliţia Română a transmis, în urmă cu puţin timp, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, că agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, a fost grav rănit în această dimineaţă.

"Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, care, în această dimineaţă, a fost rănit foarte grav, la cap şi braţ, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toţii ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, si sa se întoarcă în rândurile noastre sănătos!", este mesajul Poliţiei Române, conform News.ro.

”El a fost transportat la spitalul din Suceava unde este supus unei evaluări medicale aprofundate. Specialiştii de la Departamentul Pentru Situaţii de Urgenţă din MAI monitorizează situaţia şi dacă se va impune o intervenţie neurochirurgicală, colegul nostru o să fie transportat la un centru medical universitar. De asemenea, un elicopter SMURD este pregătit de intervenţie, pentru cazul în care va fi nevoie”, au transmis reprezentanţii MAI.

În momentul în care a fost atacat, poliţistul participa la percheziţii în Rădăuţi.

Poliţistul se află la spital, starea sa fiind evaluată pentru a se stabili dacă este necesar să fie transportat la un spital din Capitală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-05

TAGURI: politist, sabie, perchezitii, taiat, interlop, mai
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Dec 2017

nu pricep....cand se face o perchezitie politia vine cu mai multi agenti//colegii ce faceau cand asta era taiat cu sabia?se presupune ca lucrezi in echipa si colegii trebuie sa te apere de "fanespoitorul din radauti'
~'C'~
05 Dec 2017

...Bineee ! Bine domnu' Geo~...Si stati linistiti dragi colegi ca totul este sub control !...Doar un incident izolat si fara cine stie ce urmari !...A fost o scapare de sub control a situatiei date....Iaaa~UZI ! Cica nu ar fi purtat casca de protectie !!...~??~ Da ce era detasat pe vreo unul din santierele patriei ??...Nu ! Era intr-o misiune normala si de rutina pina la urma !_..Tc' ! Nu a fost vigilent si pe faza si nici nu a avut un reflex spontan in sensul ca daca ar fi ridicat mina cel mai probabil iar fi retezato ! Insa traind in scolul 21 cred ca doctorii i-ar fi putut sa io puna la loc chiar daca operatia ar fi fost mai complicata__...Asa si este !_...~Bien ! Dar parca noi stiam ca avea si o arma in dotare care teoretic si chipurile poate fi folosita in caz ca viata iti este pusa in pericol imediat_..Asa si este insa doar numai in teorie si la scoala de agenti de paza si politie e posibil_...Caci K-nalia avind suficente LOVELE si un avocat bun l-ar fi scos vinovat cu acte in regula tot pe politai__!!....E_MISTOOoooo' in romania~__..Asa ca ori detii un pistol de jucarie ori unul real cu glont de razboi tot una este__!!..Il tii doar ca decor si figuratie___~....Asa ca duceti_VA ba' si impuscatii pa' procurorii care va ancheteaza mai ceva ca pe infractorii care cotizeaza, si ulterior si dupa..misiune !__!........_( Stiupid'~P'_____.....
Random imageUltimele stiri


STARBAG