2018-10-19 01:47


Poliţist, muşcat de mână de soţia unui şofer

 |  14:10
Poliţist, muşcat de mână de soţia unui şofer

Un poliţist rutier din Drobeta Turnu Severin a fost muşcat de mână de soţia unui şofer oprit în trafic după ce a trecut cu maşina pe culoarea roşie a semaforului. În urma acestui indicent, oamenii legii o cercetează pe femeie pentru ultraj.

Potrivit purtătorului de cuvânt de la Parchetul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin, Lucian Răduică, oamenii legii au deschis dosar penal pentru ultraj în cazul unei femei care a agresat un poliţist.

„În timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, pe strada Crişan, din municipiul Drobeta Turnu Severin, poliţistul Constantin Bărbulescu de la Poliţia Drobeta Turnu Severin, Biroul Rutier, a oprit în trafic, un autoturism. În timp ce poliţistul încerca să îl legitimeze pe şofer, la faţa locului au venit două femei, iar una dintre acestea l-a muşcat de mâna stângă pe agent. În cauză se fac cercetări pentru ultraj”, a afirmat procurorul Lucian Răduică.

Acesta a mai spus că poliţistul l-a oprit în trafic, duminică seară, pe şofer, deoarece a trecut cu autoturismul pe culoarea roşie a semaforului. Potrivit autorităţilor, soţia acestuia l-a îmbrâncit pe poliţist şi l-a muşcat de degetul de la mâna stângă.

”În timp ce desfăşura activităţi de supraveghere a traficului rutier la intersecţia străzii Crişan cu Bulevardul Mihai Viteazu din Drobeta Turnu Severin, poliţistul a oprit pentru control un autovehicul în care se aflau patru persoane. Şoferul acestuia a trecut pe culoarea roşie a semaforului. La solicitarea documentelor, şoferul a înmânat documentele motivând că nu are timp să aştepte pentru că se grăbeşte, totodată a devenit recalcitrant”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, transmite Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-15

TAGURI: politist, musca, mana, sotie, sofer
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...