2018-12-12 03:34


Polițist arestat pentru că a ținut de „șase” niște proxeneți

 |  17:37
Polițist arestat pentru că a ținut de „șase” niște proxeneți

Un agent de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Harghita a fost arestat, după ce i-ar fi anunţat pe mai mulţi suspecţi de proxenetism despre iminenţa efectuării unor percheziţii, informează Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), printr-un comunicat de presă. Poliţistul a fost arestat pentru favorizarea infractorului.

El este acuzat că ar fi zădărnicit aflarea adevărului şi derularea anchetei penale într-un dosar instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Astfel, poliţistul ar fi anunţat nişte persoane cercetate pentru proxenetism de iminenţa efectuării percheziţiei şi a constatării infracţiunii flagrante.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN OM
31 Oct 2011

Sa fim sanatosi.Citi impertinenti din acestia nu au lucrat prin militei,politie si care dadeau pe goarna orice actiune.Cind se ajungea la fata locului,totul era normal si la locul lor.Adica ,cei corecti se intorceau cu coada intre picioare la sediu ,fara rodul informatiilor pe care le aveau.Poate in prezent ,vor fi mai usor de dat in vileag si trimisi pe varianta.
Random imageUltimele stiri


loading...