2018-12-15 03:09


Polițist bătut de trei luptători de K1

 |  13:27
Polițist bătut de trei luptători de K1

Un poliţist din Arad este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce a fost bătut de trei sportivi, în timp ce se afla la o nuntă şi a încercat să aplaneze un conflict.

Poliţistul are 31 de ani şi era în timpul liber, când, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost bătut la Ştrandul Neptun din municipiul Arad, unde participa la o nuntă. Conform anchetatorilor, bărbatul, care lucrează la Poliţia de proximitate, a ieşit din sala de petreceri şi a văzut pe alee o altercaţie fizică între nişte bărbaţi, astfel că a încercat să aplaneze conflictul. "Colegul nostru a acţionat conform statutului poliţistului şi a dispoziţiilor noastre, adică a respectat obligaţia să intervină chiar şi în timpul liber. Poliţistul nu a intervenit fizic, ci doar verbal, însă a fost bătut de trei tineri, despre care ulterior s-a constatat că sunt sportivi de performanţă, membri ai unui club de kickbox", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad.

Conform sursei citate, poliţistul bătut a fost preluat de o ambulanţă în stare de inconştienţă şi la scurt timp a intrat în comă de gradul I, fiind transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara. Victima agresiunii, care a ieşit din comă, are un hematom pe creier, dar şi numeroase traumatisme şi leziuni interne.

Suspecţii, trei sportivi cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, au fost identificaţi şi sunt cercetaţi în libertate, urmând ca încadrarea faptei lor să fie făcută în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care are nevoie victima.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DAN
23 Aug 2011

Eu observ ca politistul care a respectat regulamentul e la spital iar batausii care nu au respectat regulamentul sint in libertate. Colegii politistului chiar nu au nimic de comentat? Nu iau atitudine? Nu vor respect?
Random imageUltimele stiri


loading...