2018-12-11 04:28


Poliţist din Târgovişte, bătut şi înjunghiat

 |  18:05
Poliţist din Târgovişte, bătut şi înjunghiat

Un poliţist din Şelaru, judeţul Dâmboviţa, a fost atacat cu un briceag, în noaptea de duminică spre luni, după ce a încercat să imobilizeze doi hoţi surprinşi în curtea casei sale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, agentul principal Ion Iorga este angajat la Poliţia Municipiului Târgovişte. El a surprins două persoane în timp ce încercau să sustragă bunuri din autoturismul aflat în curtea casei sale. „Încercând să imobilizeze persoanele respective, agentului de poliţie i-au fost produse mai multe răni cu un obiect ascuţit, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în momentul de faţă fiind în afara oricărui pericol”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa remis presei luni.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Raluca Florescu, a declarat că agentul a rămas internat. De altfel, el este cercetat într-un dosar legat de furtul de produse petroliere din comuna Şelaru. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorilor şi tragerea lor la răspundere penală.

Este al doilea caz în care un poliţist din Târgovişte este victima unei agresiuni, după ce, în urmă cu aproape doi ani, agentul Codruţ Oprea a fost lovit în cap cu o sticlă de interlopul Daniel Uţă, zis Danezu, poliţistul intrând în comă profundă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-29

Mai multe imagini:
Poliţist din Târgovişte, bătut şi înjunghiat
zoom

TAGURI: politist, targoviste, batut
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...