2018-10-18 13:19


Poliţistă înjunghiată în misiune

 |  21:00
Poliţistă înjunghiată în misiune

O poliţistă în vârstă de 23 de ani, din Mehedinţi, a fost înjunghiată, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în timp ce se afla în misiune în satul Poroiniţa, comuna Rogova, unde intervenise pentru aplanarea unui conflict.

Un bărbat de 50 de ani a sunat la 112 pentru a cere ajutor întrucât patru indivizi îl ameninţau şi îl înjurau. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la poliţia Vânju Mare. În momentul în care un poliţist a reuşit să-i pună cătuşele unuia dintre bărbaţii scandalagii, un alt individ, în vârstă de 46 de ani, a înjunghiat-o pe poliţistă. Poliţistul a tras două focuri de avertisment, în aer, agresorul nu s-a supus somaţiei legale şi intenţiona să-l rănească şi pe poliţist. Poliţistul a mai tras un foc în direcţia agresorului, individul fiind nimerit în picior. Bărbatul nu s-a lăsat şi a continuat cu ameniţările la adresa poliţiştilor. Agresorul s-a liniştit după ce au mai fost trase alte patru focuri, trei dintre acestea în direcţia lui, nimerindu-l în abdomen şi coapsă. Atât victima, cât şi agresorul au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Mehedinţi pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind stabilă. „Tânăra are o plagă înjunghiată în hemitorace stâng, penetrant cu pneumotorax, i s-a pus un tub de dren şi este sub supraveghere medicală. Agresorul este în stare foarte gravă, are multiple plăgi împuşcate, se dicută transferarea lui la altă unitate medicală din ţară”, a declarat Elena Bololoi, medic la Spitalul Judeţean Mehedinţi.

Scandalagiii au vârste cuprinse între 17 şi 58 de ani, poliţiştii cercetează cauzele ce au determinat izbucnirea conflictului. Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi sub acuzaţiile de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală gravă.

O altă poliţistă  din Mehedinţi a fost agresată în luna martie în timp ce era în misiune. Ea a fost lovită în cap cu un obiect metalic, în timpul unei descinderi la Drobeta-Turnu Severin. Agresorul era un recidivist extrem de periculos, fusese condamnat pentru tentativă de omor şi eliberat condiţionat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-21

TAGURI: mehedinti, politista
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Ghid de purtare a dresurilor în sezonul rece Acum 13 ore | (1)
Sfaturi si curiozitati


loading...